• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Om Wilma

  Wilma
  f.2016-01-31
  Chiahuahua, långhårig
  _____________________________________________________________________________________________________________________

  Wilma föddes den 31 Januari det här året och är i skrivandes stud 10 veckor gammal. Det började med att jag och sambon blev sugna på hund, detta har vi varit bra länge men vi har inte hittat en passande och inte haft rätt tidpunkt i livet att skaffa hund, tills vi gav oss in mer i detta och insåg att det var perfekt just nu. Så vi började leta hund och av en ren slump hittade jag Wilma som då hete Olivia på en bild i en chihuahua grupp, vi var egentligen intresserade av någon blandras med chihuahua men jag fastnade direkt för Wilma, otroligt söt hund med utseende, vacker att titta på och söt. Så vi åkte och hälsade på uppfödare, föräldrar och självklart Wilma och hennes två bröder som var i samma kull.

  Wilma var försiktig, men nyfiken. Vill först inte hälsa alls men vågade sig till slut fram, hon var busig och lekte massor och vi bestämde oss på plats att vi ville ha henne, Wilma veterinär besiktiades UA och när hon fyllt 9 veckor så kunde vi åka och hämta henne. Wilma var från första början hemma hos oss väldigt försiktig och tillbringde först många timmar i sin bädd. Men efter ungefär en dag så släppte det och hon började utforska lägenheten, hon bekantade sig med oss och alla spärrar har nu släppt, hon är den nyfikna, försiktiga hunden men det finns mycket i henne, liten men med stora åsikter har hon och är en fantastiskt trevlig hund på många sätt och viss, en familjemedlem och träningskompis.

  Eftersom hon är så pass försiktig så har vi tagit det sakta med henne, och man märker på henne när spärrarna släpper, promenader har inte varit hennes starka sida, att gå ut har aboslut inte varit en favorit hos denna lilla tjej, men idag tycker hon det är roligt, läskigt i börja men sen släpper det och hon leker och busar ute.
   
  Så här på bloggen kommer ni få ta del av Wilma och även andra saker. När Wilma är redo kommer vi gå på valpkurser och llära oss saker tillsammans och utvecklas tillsammans inte bara med mig utan med min sambo också.  
   

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!