• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Om mig

  Marica Lindberg
  f.1994-07-06
  Född i Stockholm, Bor i Dalarna.
  _______________________________________________________________________________________________________________________

  Mitt namn är då Marica Lindberg och jag är 21 år gammal. Jag kommer från Stockholm men det var många år sedan jag flyttade där ifrån hit till Dalarna. Här bor jag med min sambo och har även mamma och syster i närheten där jag bor. Pappa bor kvar i stockholm. Lite kort bakgrunds information om mig, men det var som sagt många år sedan jag bodde i Stockholm och kan nu efter flera år räkna mig själv som en dalkulla.

  Jag har alltid haft ett intresse för hästarna, hundar, webbdesign, laga mat, baka, inedning, travsport och en hel del annat. Har tidigare haft en Jack Russell / Papillon korsning som jag tog som omplaceringshund, Troja heter hon och hon bor i dagsläget hos ett äldre par här i byn där jag bor då hon inte klarade av att bo i lägenhet, hon är mer en hus hund och trivs som fisken i vattnet hos nya ägarna. Troja hade jag är två år och under min gymnasietid hade jag henne. Jag pluggade tre år på Stiernhööks Gymnasiet och är väldigt nöjd med mina tre år där. Gick då hästutbildningen med inriktning travhästskötare så jag är alltså utbildad travhästskötare, men det är inget jag vill eller kommer jobba med i varken nu eller i framtiden. Travbranchen är tuff men samtigit rolig, men jag håller hellre hästarna som hobby istället för arbete. 

  Annat roligt att veta om mig är att jag älskar allt som har med o'boy att göra och älskar chocklad. Jag älskar kinderägg, starbucks coffé och serierna Vampire Diaries, Jessica Jones, Gossip Girl, True Blood, Faking It och Awkward! 

  Undrar ni något om mig, så tveka inte att ställa era frågor!
   

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!