• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Bur eller sele?

  På måndag ska Wilma få sin 12veckors spruta och det kommer hon att göra på Vettris i Borlänge, som ligger inne i samma lokal som Arken Zoo. Jag gillar Arken Zoo i Borlänge, dom är väldigt trevliga, kan mycket och hjälpsamma och personalen inne på Vettris känner jag likadant om, Arken Zoo i Falun har jag tyvärr lite dåliga minnen och upplevelser ifrån så dom åker jag tycker inte till så gärna, då åker jag hellre lite längre och blir bemött på ett trevligt sätt och med en bra attityd och av kunigt folk. Och när vi ändå är inne på Arken Zoo så ska jag köpa en bilsele till Wilma, för jag tänker så här nämligen...
   
  Hon är så pass lite nu och att köpa en bur till henne känns onödigt, då hon är så pass liten och kommer behöva en sådan liten bur. Så därför köper jag en godkänd bilsele till henne och sätter henne i sätet istället och när hon är färdigväxt köpa en bilbur till henne som jag kan ha i bilen till henne. Och undertiden burträna henne och allt där till men tills hon växer så får hon sitta med sele och bälte på sig, så jag har sätt att Arken har två olika varianter en som jag tycker ser mer lovande ut en den andra, den jag kollat på hittar ni här, och nu vet inte jag om denna är bra, men det är värt att testa och jag känner också att det är bra att kunna köpa på Arken Zoo för då kan hon pröva ut en sele åt henne istället för att behöva köpa på internet och så passar de inte och hålla på att skicka tillbaka och bla bla bla..
   
  Så denna ska inköpas och eftersom jag shoppar mycket till min fina hund så har hon även fått ett bilbälte som jag köpt och även ett Back on Track regntäcke som hon kommer kunna ha när hon växt klart. Seeen får det bara bra, haha eller nej jag ska köpa foder till henne också på arken zoo och det blir Royal Canin's chihuahua foder, mycket shopping till min lilla tös nu!  

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!