• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • En vilodag för Wilma

  Efter gårdagens äventyr så bestämde jag att Wilma skulla få en vilodag hemma i lägenheten, hon var så duktig igår och att åka iväg och göra något idag kändes dumt, bättre att låta henne vila då hon var rejält trött efter igår. Och imorgon kommer min mamma att ta hand om Wilma i några timmar så ska jag åka till jobbet och städa lite, i någon timme bara. Så Wilma får vara hemma hos min mamma tills jag har slutat och plockar upp henne på vägen hem. Så idag blev det vilodag helt enkelt, skönt för mig också då kan jag få saker gjort här hemma, som att plocka lite, diska, fixa med tvätt och såna där tråkiga saker som man vet måste göras någon gång...
   
  Och föresten så kom Wilmas nya halsband idag, ett lite bredare i svart läder och med diamanter på, jätte fint och gulligt var det! Och hon passade väldigt bra i det, jag gjorde ett extra hål för jag tyckte det satt för tajt på yttersta hålet, men nu satt det lite för löst, ha ha. Men det sitter bra och hon kan inte krypa ur det. Dessutom gillar jag när halsbanden har lilla ögglan för kopplet vid knäppet, för då kommer knäppet bort från hunden, då slipper hunden ha det mot halsen. Vissa halsband har ju ögglan till kopplet på andra sidan så att spännet blir mitt under hakan/halsen på hunden och det gillar jag inte! Det jag vill ha nu är ett litet hundben med hennes namn och mitt mobilnummer på som ska sitta på halsbanet, den är jag hur nöjd som helst! Sen att hon kommer behöva ett nytt större halsband snart men men då får man köpa ett till! Shopping nörd som jag är!
   
  Och just det, här är leksakerna jag köpte till Wilma på Arken Zoo igår och hon verkligen älskar sin nya räv. Hon leker och biter på det hela tiden, ett bra betyg tror jag allt!

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!