• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Första besöket på Arken Zoo

  Idag blev det premiär turen på Arken Zoo i Borlänge för min lilla Wilma. Jag hade egentligen inte planerat att göra någonting speciellt med Wilma idag men min vän Sofia ringde och frågade om vi ville hänga med och jag sa självklart ja! Ett perfekt tillfälle att träna henne lite att vara inne på en djuraffär, känna lukter och även träna tillshon ska dit till Vettris och få sin 12 veckors spruta. Och innan vi åkte till Borlänge så fick Wilma träffa sin stora vän Freia som är en korsning mellan Golden Retriever och Springer Spaniel, en snäll tjej med mycket energi men hon var sååå himla duktig med Wilma, försiktig och lät alltid Wilma komma fram först och nosa/pussa på henne.
   
  Passade bra att Sofia hade med sig Freia för det var verkligen ett moraliskt stöd för Wilma, utanför Arken Zoo fick dom kissa lite på en gräsplätt längre bort och Wilma följde efter Freia, kissade och nosade på samma saker, tror det var kanon bra att hon fick göra detta, se att det inte är så farligt och Wilma var verkligen kanon duktig, trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde idag, men tanke på att Wilma är lite tillbaka dragen, försiktig och blir lätt nervös. Men hon motbevisade mig, hon är tuff innerstinne, hon behöver bara hjälp att ta fram sin 'tuffhet'. 
   
  Som sagt jag är oerhört stolt över Wilma och vi passade även på att gå in på Vettris i Borlänge och väga hundarna, Wilma väger idagsläget 1,4kg och då är hon också lite rund. Valprund och hon får inte gå upp mer nu så vi håller hennes matnivå på en bra nivå så hon stannar där hon är nu, lite rund får hon gärna vara, då jag ser det som positivt om hon tex blir sjuk, för då kan det gå fort och kilona rasar. 

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!