• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Jobbhund

  Wilma fick idag följa med till jobbet i några timmmar, jobbade bara mellan elva till två. Hon sov för det mesta så jag kunde göra pappersarbete, hjälpa gästar/kunder och svara i telefon. Men det hände inte så mycket så jag stängde igen tio minuter tidigare och fixade lite på kontoret istället, sen åkte vi hem och åt lunch. Eller jag åt lunch Wilma hade redan ätit sin, hon äter frukost vid åtta, lunch vid elva, eftermiddag vid fyra och sedan sista måltiden vid åtta på kvällen, så fyra gånger om dagen i små portioner som hon äter upp. Har ju nämt tidigare att hon är lite rund, men vi fortsätter med denna fodernivå och sedan när hon ska vaccineras näst, nästa vecka så ska jag be veterinären bara kolla på henne, hur hullet är och få lite tips och trix. Sen ska jag även köpa hennes nya mat, antingen från Acana eller Royal Canin. Lutar dock mer åt Royal Canin då jag hört bra om det fodret och dom har foder som är anpassat efter Wilmas ras, Chihuahua. Acana är dock det bästa av det bästa, men dyrt... ska suga på den karamellen lite till tror jag!
   
  Men nu har vi slappat lite hemme, har övat in Wilmas tricks hon kan och sen har vi busat lite och varit ute i regnet, hon uppskattar bara mer och mer att vara ute, även fast det regnar eller är lite kallt, dock går regn bättre en kyla. Så håller på att leta reda på ett bra täcke till henne som hon kan ha nu och några veckor framöver, hon växer så det knakar nu, har blivit mycket större sedan vi hämtade henne, så hon behöver ett täcke nu och sedan ett större tills hon växt klart. Några centimeter till kommer hon nog allt växa, sen kommer hon bredda sig och allt där till.

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!