• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Ni glömmer väll inte?

  Att ni kan beställa headers till era bloggar från mig? Gör headers till hästbloggar, hundbloggar, vardag, foto och ja vilken blogg som helst. jag tar 50kr för att göra en header och då skapar jag den utefter dina önskemål och krav, jag jobbar helst med bra bilder och inte tex mobilbilder, jubättre bilder ju bättre kvalité blir det på headern, och det är ju det man vill åt! Så är du i behov av en ny header till din blogg så tveka inte att kontakta mig, jag hjälper dig gärna!
   
  Maila mig på marica.lindberg@outlook.com så kan vi prata mer över mail. För övriga frågor så hänvisar jag till min mail. Det går även att kontakta mig på facebook, där heter jag Marica Lindberg, länk till min facebook finns i menyn till höger på min blogg. Och betalningen sker antingen via överföring från internetbank eller via swish, inget annat betalningssätt finns. 
  (Några headers jag har gjort)

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!