• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Varmt välkommen hit

  Vill börja med att säga att den här bloggen har jag tidigare haft som min vardags och hästblogg, men eftersom jag sålt hästen som förövrigt flyttat till Skellefteå och trivs kanon bra där. Men tillbaka till bloggen så har jag nu bestämmt och varit sugen på att starta upp bloggningen igen och det passar kanon bra att starta upp denna me med kategori hund. Eftersom jag och min sambo har skaffat en hund så tänkte jag blogga om henne och vardagen med och utan henne, så fortsätt följa och läsa bloggen om ni vill ta del av detta!
  ___________________________________________________________________________________________________

  Så våran dag idag har i stort sätt vara bestått av att sova, leka, busa, kissa och äta. Livet med valp, dom flesta vet hur det är! Wilma har även idag slagit sitt personbästa med att vara ute i 50 minuter, vi brukar se till att vara ute ett tag, dock inte 50minuter varje gång. Men idag blev det så, helt fantastiskt väder, solen värmde och vi busade och lekte på gräsmattan utanför lägenheten, det märks på henne att nu börjar hon känna sig hemma. Hon går bra i koppel och lyssnar på mig, självklart är hon lite kaxig ibland och vägrar men det får man väll ta. Tror och det syntes på henne att hon faktiskt uppskattade att vara ute idag, vilket är skönt att se, för när hon kom satte hon sig bara ner och skakade och ville inte alls, så det är stor förändring och det är nu hon börjar uppskatta att vara ute!
   
  Vi kom in för säkert 20 minuter sedan och hon har nu lagt sig för att sova lite, vid 6 tiden är det dags för middag för hennes del och även för mig och sambon som kommer hem från jobbet typ då. Så nu ska jag också passa på att slappa lite, man blir rätt seg av att gå upp tidigt om dagarna och sedan inte göra så mycket, eller i alla fall jag!

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!