• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Wilma hemma hos min mamma

  Idag så hoppade jag in och jobbade några timmar och kunde då inte ta med mig Wilma till jobbet eftersom jag skulle gå runt och städa. Så Wilma lämnade jag av hos min mamma imorse innan jag åkte vidare till jobbet, fick böjra när jag ville så valde att börja vid åtta tiden ungefär, lagom tid att börja jobbet på tycker jag!
   
  Wilma skötte sig kanon bra hemma hos mamma, dom har varit ute och busat på gräsmattan, jagat kottar, sovit en hel del och hon har haft det kanon bra. Jag brukar vara lite anti att lämna iväg Wilma med tanke på att hon är så pass liten, brukar oftast vilja att den som är hundvakt är det hemma hos oss, men mamma skulle jobba hemifrån så det fick gå för den här gången. Nu ligger Wilma och sover som en stock och jag ska äta lite middag, sen blir det lite film hade jag tänkt och sambon kommer även hem senare så ska vi hjälpas åt att skruva av benen på våran säng så att Wilma akn sova i sängen med oss... Bortskämd hund?? ;-) Äsch vi båda älskar att ha henne i sängen, så varför inte. Hittils har jag sovit med henne på golvet,  på en madrass men det är så tunn så jag får ont i ryggen.
   
  Så denna dag har sprungit iväg, nu ska jag värma på middag och kolla på serier eller om jag hittar någon film, Wilma ska få middag och sen lär vi ut på en kort promenad också. 

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!