• STARTSIDA
 • OM MIG
 • OM WILMA
 • BESTÄLL
 • KONTAKT
 • Det var ett tag sedan

  Som rubriken lyder och lite till, det kan man lugnt säga. Har inte riktigt orkat lägga ner energi på bloggen eller tid, men suget kommer, kanske här för att stanna föralltid? Det vet man aldrigm men lite har hänt sedan sist. Wilma har vaccinerats och blivit 3 hela månader! Tiden går fort, hon växer så det knackar, tänderna växer och hon orkar mer och mer om dagarna. Vi har börjat öka promenaderna och bär henne lite då och då om vi går en 'längre' promenad, så hon orkar mer, men mycket ork har hon, vilja och envishet är hon fylld av! Hon är en bestämd dam, som i första hand alltid försöker få sin vilja igenom, men lyckas inte och blir då istället sur, haha syns så väl på henne! Men hon sköter sig, hon är ännu inte hlet rumsren, vilket är jobbigt men det går framåt i alla fall. Vi tar dagarna som dom kommer och hon är super duktig att hålla sig under nätterna, får hon bara kissa och bajsa ute på kvällen innan läggdags så håller hon sig och sover hela natte, sambon går ut med henne vid 5 tiden på morgonen när han går upp, dock inte idag för då sov hon så jag gick ut med henne direkt när jag fick upp vid sju tiden!
   
  Hon börjar nog gilla sovmornarna mer och mer, tror jag allt! haha kanske blir en riktigt svomorgons hund det där! Vi har också hunnit varit med till hundbruksklubben i Rättvik och kollat lite, bara kollat runt och jag ska ev bli medlem och ta lite valp kursen, men vi får se! Ska suga på en karamellen lite till!
   
  Lite smått om vad som hänt och jag är sugen på att blogga lite, dock vet jag inte om jag vill blogga här eller på min andra blogg, haha "tjejen som alltid har svårt att bestämma sig om vilken blogg hon ska blogga på". 
   

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 21 år gammal och jag brinner för fotografering, hundliv, hästar, webbdesign och en massa annat. Jag har nyss köpt en Chihuahua valp som heter Wilma som är en försiktig men nyfiken tjej som tar dagarna som dom kommer och lär sig alltid något nytt.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och min hund och även en hel del annat. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min hund och hur det går med hennes utbildning, som en liten dagbok. Men bloggen kommer även fyllas av annat som fotografering, åsikter, tankar, hiss och diss och en massa annat som jag hoppas ni kommer uppskatta!

  Vill du beställa en bloggheader från mig? Gå då in på denna länk och läs dig fram hur du beställer och kolla in andra headers jag har gjort till andra bloggare. klick -> Beställ din bloggheader här!