• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Äntligen kan man säga

  Som rubriken lyder så, äntligen! Det kan vara ett litet problem för en annan men ett stort problem för mig, jag har inte kunnat logga in på insidan på kommunen, jag jobbar ju för Falu Kommun och har gjort sedan september när jag blev sparkad från mitt jobb som receptionst/lokalvårdare på en camping. Jag har glömt att ringa till kommunen och det gick inte att ringa dom innan jul så jag tog det nu, i mellandagarna. Och tydligen så hade mitt konto löpt ut, vilket det inte ska kunna på en som är timanställd, men men. Nu är det löst och jag kan äntligen klarmarkera mina timmar jag jobbade innan jul och jag kan lägga mig tillgänglig hela januari månad! 

  Så januari kommer bli en jobb månad om vi säger så, vilket alla andra månader också är men jag lägger mig inte tillgänlig måndag till fredag, jag har helt enkelt inte orkat jobba måndag till fredag, så det här med att jag gör mitt egna schema passar mig perfekt! Men nu ska jag ligga tillgänlig måndag till fredag, hela januari månad, den lönen kommer bli rolig att få in på kontot sedan! 

  Men nog prat om jobb, idag är jag ledig och ska iväg och fixa lite saker med Sofia på förmiddagen och sedan står det ridning på schemat! Vi akn höras lite senare alternativ i morgon igen så meddelar jag om jag överlevde ridturen på Bubblan, kan säga att idag åkter martingalen på! 
   
  Ni får en bild på Bubblan som ung... Ser knappt att det är Bubblan! ;-)

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!