• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • En helt vanlig torsdag, eller?

  Min helt vanliga torsdag började med att klockan ringde kvart över fem på morgonen, så där jätte härligt att vakna. Och dessutom hörde jag den inte först, det var inte förens ett tag som jag hörde att någonting låg och ringde. Insåg då att det var klockan, jippi. Sen att jag somnade om och vaknade vid sex igen, var ju kanske en helt annat sak. Då var det bara att kasta sig upp, göra sig klar med kläder, spöka ut sig med lite smink som då består av foundationpuder och maskara, perfekt! Ta mediciner och sedan ett glas o'boy och nu är klockan så mycket att jag måste hoppa i ytterkläderna, på med reflexvästen och gå mot jobbet. Det tar mig ca tjugo minuter att gå till förskolan jag har varit på idag och igår. Skönt med en morgonpromenad, men också jobbigt.. Positiva är att jag slipper skrapa is på bilrutorna.. eller vänta, det gör jag ju aldrig, bensinvärmare is the shit!

  Dagen rullade på och som avslut på dagen blev det middag med sambon på Max hambrugare och sedan drog vi vidare till Ö&B och RUSTA för att köpa två stycken julklappar var till julklappsleken som vi ska spela på lördag med sambons föräldrar med mera. Vi fixade det och gasade sedan hem i alla denna trafik, det märks att det är påväg mot jul nu för nu ska alla mot fjällen, typ. Denna helt normla torsdag fortsatte hemma där jag slog in lite julklappar då och sedan tog vi oss en promenad med våran skendräktiga lilla hund som har en tuff period just nu och har adobterat en leksak som ser ut som en jätte karamell. Och ja kvällen har nu avslutats med att vi har varit ute och lekt i snön som dom barnrumpor vi är, super roligt och super nyttigt, jag tror många kan behöva släppa lite på spärrarna ibland och bara få vara! Kan sakna att få vara barn igen, inte ha några krav och måste, eller ju typ som att äta upp maten eller stöda sitt rum, jag hade lätt tagit dom kraven nu en dom jag har idag, som vuxen. Om jag nu är vuxen, är man någonsin vuxen?

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!