• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • En kall morgon

  Som så många andra mornar i mitt liv så börjar dagen alltid med att gå ut med hunden, och idag var det så förbaskat kallt ute så det på med alla möjliga kläder vi kunde hitta, både till mig och hunden. KOm vi ens ut? Ja vi rullade ner för trappan och ut i det kalla men mycket vackra vädret, och Wilma gick och gjorde ifrån sig allting någonstans på tomten och kom sedan springade tillbaka och ville in igen, själv ville jag i alla fall ta en lite längre promenad en bara ut på tomten nu när jag slängt på mig så mycket kläder, men hunden skulle in och det ser ju mobbat ut att gå runt själv ute, utan hund.. Så vi gick in och slängde av oss alla kläder igen och sitter nu här vid datorn med frukost bredvid mig som består av ett glas o'boy. 

  Dagen idag har jag inte planerat så vidare noga eller mycket, sambon är iväg och tränar nu på förmiddagen och kommer väll hem kring lunch, då kommer vi äta våran pizza från igårkväll och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen dra till stallet och rida, och hoppas på att vädret håller i sig, så man får rida i lite solsken för en gång skull, antingen är det mulet eller svart som natten när man rider under denna förbannat årstid! 
   
  Synd att det alltid är så kallt under vintern, för vintern är, egentligen en väldigtfin årstid! Men det är svårt att njuta av det vackra när man går och fryser dag ut som dag in! Och tråkigt nog så lyckas bilderna bli så platta och tråkiga när man vill fota något vackert.... Visst är det typiskt?

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!