• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Två favoriter från hööks

  Till att börja med så, ta bara någon minut och kolla på dessa ridhandskar från Roeckl!! Dom är ju helt fantastiska, snygga och framförallt otroligt sköna att ha på sig. Varje gång jag har varit på hööks, vilket är ofta, så prövar jag dessa handskar, bara för jag vet att dom är så förbaskat sköna och snygga och det skulle göra mig så lycklig att äga dom! Men varje gång jag varit på hööks så har jag blivit snål och inte köpt dom, dom kostar ändå 470 kronor, dock är det 15% rabatt på dom just nu så dom kostar 398 kronor, men jag är fortfarande snål, ha ha. Men en vacker dag ska jag äga dessa handskar och då vill jag ha dom i brunt! Du hittar handskarna här. 
  Ariat, det är riktigt bra grejer det! Så denna tröja från Ariat i grått och marinblått är också en stor favorit från hööks, tänk att få bära den! Mudd i armslut, vilket är mitt största krav på en tröja, faktiskt! Tror garanterat att denna tröja både kan passa i stallet och till vardags, riktigt snygg är den! Den kostar 499 kronor och jag säger att det är den nog värd, ha ha säger jag när handskarna är dyrare... Men jag gillar tröjan och jag tycker den är riktigt stilren och snygg, älskar kombinationen marinblått med grått, det är super snyggt, verkligen! Du hittar tröjan här. 

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!