• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Varmt välkommen hit

  Godkväll och hej, hallå och alla andra hälsningsfraser till er!
  Varmt välkomna ska ni vara till min "nya" blogg, jag har haft denna blogg ett tag och tanken var från början att den skulle bli en blogg om mig, sen blev det en dagbok till Wilma och sedan har den varit tom och inte fått någon uppdatering och sen insåg jag att jag gillade designen på denna blogg och jag insåg också att jag har tröttnat på att blogga på nouw.com som jag har bloggat på nu några år eller något år till och med. Visst är nouw en enkel bloggportal, det är enkelt att göra design till bloggen, det är enkelt att komma in på topplistorna och allt där till, men jag trivdes helt enkelt inte att blogga där så nu är jag här, på blogg.se igen för femtioelfte gången!

  Bloggen kommer fortfarande handla om mitt fantastiska liv här i Dalarnas skogar tillsammans med sambo, hund och en jäkla massa häst! Här behöver jag inte bara vissa upp allt bra och snyggt som sker i stallet ellet mitt li, här möter vi stressiga dagar, leriga skor och skitig utrustning och ett skitigt hus och glada mattar och hussar, och framförallt en glad hund. Så ja, bloggen kommer se likadan ut med innehåll, fast kanske ännu lite bättre! Hoppas ni kommer gilla det!

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!