• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Vart tog det året vägen?

  Nu sitter vi eller jag här, tre dagar kvar på det här året och jag undrar vart sjutton året tog vägen? Det känns som att det var igår som det här året började och vipps så var vi här och om tre dagar börjar tvåtusenarton, kan ni förstå. tvåtusenarton! Inte nog med att dom som är födda 00 får gå på krogen, ta körkort och allt vad det innebär, så blir jag ett år äldre och dom som fyller arton är fortfarande fem år i mina ögon, men vad gör det!? Året har rullat på och ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihåg hälften av allt som jag varit med om det här året, jag hade tänkt försöka sätta ihop en tillbakablick genom året, vi får se hur det går med mitt minne och allt!

  Så dagarna går och går, och igår (mycket går nu) så blev den en ridtur efter vägaran i byn där hästarna bor. Och tror ni inte att vi möter varje fordon som går att möta, bilar, lastbilar (bland annat långtradare), fyrhjulingar och plogbilen!! Och inte nog med det så mötte vi folk på skidor (bubblans värsta mardröm), vi mötte människor som skottar/plogar snö och diverse annat, vi mötte helt enkelt allt man kan tänkas möte under en ridtur! Men kul hade vi, och någon som garanterat hade roligt var Bubblan, han var mer i luften en på marken, galopperade knappt, utan gjorde konstiga hopp framåt eller så tog han sig frammåt i den mycket bekväma (läs den hemskaste gångarten som existerar!) gångarten korsgalopp, underbart att rida i den... inte! Men vi tog oss runt ridturen med Bubblan uppe i luften, jag kunde inte låta bli och skratta och då tycker Bubblan det är ännu roligare! 
   
  Kan vi ta en paus bara och disskutera hus vansinit snyggt (FULT) det är att bara ha boots fram på hästaran? Ha ha ha förstår inte varför jag ens har så, men va sjutton, när man vill skydda för broddar men inte orkar ha skydd, vi alla har varit där! Och en till sak, kan vi bara kolla på bilden på min hund, vad sjutton hände med den? Hon ser ju SUPER liten ut, ha ha eller är hon så liten? 
   
   

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!