• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Den som säger att det är lätt att rida...

  ...ska ha en smäll i ansiktet, med en stol! För ridningen är inte lätt, det är enkelt att åka häst men det är inte lätt att rida häst. Och just nu är jag bara inne i en period där allt känns totalt meningslöst, jag suger på att rida, min hjärna kan inte koncentrera sig vilket ger resultatet att jag gör och vil lför mycket, men jag vet inte vad jag vill så Bubblan gör allt och lite till eller så gör han inget alls, typ så.. Det är så frustrerande och jag hatar dessa svakor som jag kan hamna i! Jag gör bara fel, tänker fel och allt blir då helt enkelt bara fel, så fel.

  Sånt pass var det idag, allt kändes pannkaka och Sofia fick hjälpa mig efter vägen. Vilket jag är oerhört tacksam vöer, för jag behöver bara höra orden vad jag ska göra och hur jag ska göra det, så kan min hjärna fokusera i några minuter och sen stänger den av. Men jag fick min lilla aha-upplevelse en gång under ridturen i alla fall, så den känslan kommer jag bära mig mig till nästa pass och den känslan av att göra det. Det är svårt att rida och ännu svårare är det när hjärnan inte riktigt vill sammarbeta med resten av kroppen, tur Bubblan står ut med mig där uppe  osm pilot, för idag kände jag mig som är världelös pilot! Men å andra sidan kan det vara bra att ha dessa svakor, för jag, personlig lär mig av dom, men dom är där emot inte roliga att gå igenom!

  Så känslan efter dagens pass var inte den bästa, men ja, det är bara att ta lärdom av det, resa sig upp igen och ta tag i det! 

  Kommentarer
  Postat av: Julia

  Åh det är inte kul med en sådan svacka! :( Hoppas du är tillbaka på banan snart igen ♥

  sv: Haha ja det är så kul med gamla "3åringar" xD Igår på uteritten bllev jag nästan osäker om Agetti verkligen är 27 och inte 3...

  2018-01-05 @ 21:28:10 / URL: http://nouw.com/juliahornfeldt

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!