• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • The vampire diaries

  Som så många andra så gav jag denna serie en chans för flera år sedan, och jag fastande det kan jag erkänna efter som jag har sätt säsong 1 - 5 säkert hundra gånger nu, om och om igen och tröttnar ALDRIG. Dock såg jag aldrig på säong 6 - 8 då jag tyckte att serien spårade ur lite. I början var det mer spännande att se, det kom häxor, vampyrer, varulvar, the originals, halv vampyr och halv varulv, och sen spårade det ut totalt... Det kom mer och mer saker, magiska väsen och allt blev lite rörigt, det var svårt att hänga med riktigt och jag akn erkänna att jag tyckte att serien blev lite tråkig när Elena (Nina Dobrev) inte längre var med i serien då det blev någon förtrollning/häx aktigt så hon låg i "koma" medans hennes bästa kompis Bonnie kunde leva livet. En del gånger tyckte jag att det kändes lite överdrivet att alla gjorde så mycket för Elena så det spårade ur lite till, förstår ni hur jag menar?

  Nu har jag kollat på säsong 6 - 8 och som jag sa, det spårade ur totalt, det kom sirener, vissa som inte varit med i serien på många avsnitt och säsonger kom tillbaka för korta ögonblick som till exempel Klaus, en av The Originals. Djävulen och Helvetet kom också in och allt belv bara rörigt, Damon har under alla säsonger försökt göra det rätta men har alltid klantat till det, han och Stefan har väll klantat till det många gånger under seriens gång. Och just det här med dom tre sista säsongerna så känns det mer som att den som skapade serien insåg att den snart är slut och behöver få med så mycket som möjligt på bara tre säsonger, där av att det kan bli lite rörigt och mycket ibland! Men i alla fall, jag har kollat på serien och är fortfarande fast! Trotts allt detta så är den fantastiskt bra! Vänskapen, tilliten dom har till varandra, kärleken och allt där till, den är riktigt bra men samtidigt rörig och svår.

  Men sista avsnittet vägde nog upp till alla röriga avsnitt, sista avsnittet på säsong 8 var riktigt, ritkigt bra. Att man får se dom som lämnat serien genom att ha dött, ser dom och ser hur lyckliga dom är när dom får se dom som fortfarande lever, leva ett fint liv. Jag grät som ett barn när jag insåg vem som dött i serien, det trodde jag aldrig! Jag trodde aldrig att han skulle då. Jag vill inte skriva för mycket, för den som inte sätt serien! Me ja chockad blev jag och grät gjorde jag. Otroligt fint, men sista sekundrarna i avsnittet fattade jag inte... Men så är det!

  Så för att göra ett slut här, och kanske lova mig själv att inte titta om på denna serie för tiondegången så ja, skriver jag en liten lista här på lite saker från serien, det kan vara lite spoil, men jag lovar, du måste se denna serie!

  Favoritpersoner: Klaus, Katherine, Damon och Matt (Om jag bara för välja fyra)
  Gillar mindre: Cade, Kai och Tyler Lookwood
  Bästa avsnittet (alla säsonger): Sista, helt klart!
  Bästa säsong: Första och andra, måste jag säga, sen spårade det ur...
  Säsongens-kärlekspar: Bonnie och Enzo <3
  Snyggaste: Damon, såklart!
  Säsongens-chock: Att just han dog i sista avsnittet (vill inte spoila för mycket) ;-)
  Säsongens-WTF: Att Helvetet existerade och djävulen... när man trodde det inte kunde gå längre liksom...

  OCH EN SAK TILL, trotts att jag avslöjat lite här nu i mitt inlägg så trust me, du måste se denna serie! Se mina avslöjanden som lite godis för att vilka se alla åtta säsonger, det är värt det! Så värt det!
   

  Och lite bonus, GIF:s såklart!
  Bildresultat för the vampire diaries gifBildresultat för the vampire diaries gifRelaterad bildRelaterad bildBildresultat för the vampire diaries gifBildresultat för the vampire diaries gif
  Relaterad bild

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!