• STARTSIDA
 • MARICA
 • WILMA
 • HÄSTAR
 • KONTAKT
 • Tillbackablick - Januari 2017

  Året tvåtusensjutton har passerat i en rasande fart och jag kommer knappt ihåg hälften av alla saker jag har gjort under året, alla känlor jag känt, all ångest jag har slagits emot och allt annat som jag fått ta mig igenom. Men jag är nöjd med året och är redo för ett nytt år och hoppas att det kan erbjuda mig en massa roligt, lärorikt och spännande! Ni får en tillbaka blick från mitt år i bilder, tur man kan ta hjälp av instagram när minnet sviker en! 

  Jag har självklart minnen och ögonblick som jag minns och minns lite starkare en andra, till exempel våran fotografering i snön som vi gjorde i Januari 2017. Vi drog på oss kläningar och stod ute i minusgrader för att ta kort, det blev magiska bilder, men jag gör nog inte om det igen, ha ha. Så ett starkt ögonblick som jag vill minnas tillbaka till är just denna fotografering, ni ser bilder från fotograferingen längre ner!
   
   

  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Varmt välkommen! till min blogg. Jag heter Marica och är 23 år gammal och jag brinner för hästar och hundliv och en massa annat. Jag bor i en by i Dalarnas skogar tillsammans med min sambo och våran snart två åriga Chihuahua Wilma. Jag har också i och med mitt brinnande intresse för hästar en fantastisk medryttarhäst som heter Buffalo Soldier som jag rider och även tävlar inom western.

  Här på min blogg kommer ni få ta del av mig och mitt liv. Jag kommer för det mesta fylla min blogg med min häst och hund men bloggen kommer även fyllas av annat intressant och ointressant som händer i mitt liv!